b-nl-campagnebeelds.png

Enkel voor mobiel gebruik

bg2.png (copy)

Met jouw ticket steun je Stichting Haarwensen!

Tijdens de B-NL Challenge Trophy vragen we naast aandacht voor talentvolle golfers ook aandacht voor het goede doel van het toernooi. De Koninklijke Nederlandse Golf Federatie heeft de Stichting Haarwensen als goed doel gekoppeld aan het toernooi dat op The Dutch wordt gespeeld van 26 t/m 29 augustus. Twee euro per verkocht ticket doneren wij aan deze Stichting.

golfnl-logo-rgb-01.png (copy)
bnl_challange_thropy_-_color_rgb.png (copy2)
meisje_spiegel.jpg

Je haar is bepalend voor je uiterlijk. Onzekerheid en pesterijen op school liggen al snel op de loer. Stichting Haarwensen schenkt haarwerken aan kinderen die kaal zijn geworden door een medische achtergrond. Per jaar verliezen zo’n 600 jonge kankerpatiënten hun haar door chemotherapie en krijgen tientallen kinderen te maken met haaruitval als gevolg van alopecia (kaalhoofdigheid).

“Met deze actie willen we bewustwording creëren dat wij héél blij zijn met de donatie van haar, echter met enkel haar zijn wij er nog niet. Een haarwerk kost zo’n 1.500 euro per kind. Dus naast de donatie van haar zijn ook financiële donaties essentieel,” aldus Marijke van der Heijden namens de Stichting Haarwensen.

Meer weten over de Stichting Haarwensen? https://haarwensen.nl/

#ChallengeTrophy