b-nl-campagnebeelds.png

Enkel voor mobiel gebruik

bg2.png (copy)
golfnl-logo-rgb-01.png

Voorwoord

Beste Golffan,

Wat geweldig leuk dat je naar de B-NL Challenge Trophy op The Dutch bent gekomen. Misschien kom je om Daan, Koen, Robbie, Lars, Nordin of Kiet aan te moedigen. Of misschien wel gewoon om een leuke dag met je vrienden of familie te hebben op The Dutch met een hapje en drankje. De NGF organiseert dit evenement om talenten de kans te geven hun droom waar te maken. Of het nu Koen en Lars zijn die op basis van een ‘wildcard’ proberen een ranking te behalen of de 30 talenten die in het weekend spelen in de ‘Players Experience’. Ieder zijn doel, ieder zijn ambitie waar wij als Nederlandse Golf Federatie maar al te graag onze bijdrage aan willen leveren.

Maar ook aan jouw ambitie hebben we gedacht. Neem zeker ook vandaag deel aan de activiteiten bij de NGF Golfacademie en RAAK! Inspirerende golflessen en activiteiten voor kinderen en volwassen, voor iedereen toegankelijk en op ieder niveau. Nog geen golfer. maar wel geïnspireerd geraakt? Schrijf je dan vandaag nog in voor Golfstart, voordat je het weet loop ook jij jouw eerste ronde.

We danken je voor je komst naar The Dutch en hopen dat je een geweldige dag gaat beleven. Veel plezier vandaag en we hopen je snel weer ergens op een golfbaan te ontmoeten.

Jeroen Stevens

Nederlandse Golf Federatie

bnl_challange_thropy_-_color_rgb.png (copy)

#ChallengeTrophy

jeroen.jpg