b-nl-campagnebeelds.png

Enkel voor mobiel gebruik

bg2.png (copy)

Raak

Als bezoeker van de B-NL Trophy kun je ook zelf golfen bij De Golf Academie! Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag geven PGA Holland professionals kosteloos 15-minutenlessen. Je kunt een analyse laten maken van je swing met de TrackMan of je putten verbeteren door middel van een privé- of groepsles. Schrijf je hier in en kom langs 

DE GOLF ACADEMIE

GOLFSTART – De beste start in golf!

Enthousiast geworden tijdens B-NL Trophy? Meld je dan vandaag nog aan voor Golfstart, want een goed begin is het halve werk, zeker in golf! Golfstart is bedoeld om beginners de beste introductie en een duurzame start te geven in de golfsport. In de lessen leer je alle basistechnieken van de sport: putten, chippen, pitchen, bunkerslagen en de swing. Met Golfstart behaal je uiteindelijk je baanpermissie. Met deze baanpermissie mag je op de golfbaan blijven oefenen totdat je je handicap hebt behaald.

Samen leren golfen
Golfstart legt de nadruk op samen leren golfen. De groepslessen werken namelijk niet alleen motiverend, ze zijn ook heel gezellig! Heb je vrienden, familieleden of collega’s die ook willen leren golfen? Meld je dan samen aan voor Golfstart!


Het GOLF RAAK!-Funpark is weer aanwezig tijdens dit toernooi. Hier kun je verschillende challenges doen met jouw vriendjes en vriendinnetjes. Daarnaast ga je de golfbaan in om de beste talenten van Europa in actie te zien en liggen er opdrachten verstopt in de baan. Heb je je ouders bij? Dan kan je ze achterlaten bij de Golf Academie. Zij kunnen daar een golfles volgen bij een PGA-professional. Ga jij winnen met de challenges? Kom langs bij de grote oranje boog en we zien je daar! Enne psst, neem je GOLF RAAK!-pasje mee. Met je pasje kom je gratis binnen en ligt er een cadeautje op je te wachten. Het GOLF RAAK!-pasje kun je hier gratis aanvragen.


golfnl-logo-rgb-01.png (copy)
bnl_challange_thropy_-_color_rgb.png (copy2)
raak_topvisual_-_pasje_1280_x_500.jpg
x2tb1928.jpg

#ChallengeTrophy