Olympische Spelen Parijs 2024

Background

BERTENS VERRAST
MET GOUD

KIKI BERTENS • Parijs - 24 augustus 2024

Op het Franse gravel heeft Kiki Bertens vriend en vijand verrast met Olympisch goud. Na een sabbatical waarin ze een International Marketing Opleiding volgde aan de HBO Breda is deze comeback extra bijzonder. In de finale versloeg ze de favoriete Osaka. Ze kondigde direct aan haar tenniscarriere nog een jaar door te zetten om zich daarna op het vervolg van haar studie te richten.

image
logo_2024.png

BRONZEN PLAK VOLLEYBALDAMES

CELESTE PLAK • Parijs - 10 augustus 2024

Na een bloedstollende strijd om het brons verslaan de Oranje dames uiteindelijk Rusland met 3-2. Het betekent de eerste olympische medaille voor de Nederlandse volleybalsters in de geschiedenis. In de spannende vijfde set was het Celeste Plak die keihard 15-13 binnensloeg en zo haar team het eremetaal bezorgde. Celeste nam enkele jaren geleden nog tijdelijk afscheid van het nationaal team omdat ze op zoek was naar meer verdieping naast haar topsportcarrière. De afgelopen jaren volgde zij de HBO opleiding Social Work profiel Jeugd, waardoor ze na haar carrière als volleybalster haar andere droom kan waarmaken: jongeren die het moeilijk hebben helpen en inspireren.

image (copy)
logo_2024.png (copy)

GOUD VOOR
VAN DER POEL!

MATHIEU VAN DER POEL • Parijs - 12 augustus 2024

logo_2024.png (copy)

Op spectaculaire wijze heeft alleskunner Mathieu van der Poel Olympisch goud gewonnen. Een prachtige revanche voor zijn mislukte Spelen in 2021 waarin hij buiten de medailles viel. Ditmaal vloog hij over het Parijse parcours alsof hij aan het trainen was. De lat lag hoog maar GOUD is het resultaat! De 29-jarige atleet sluit hiermee een fantastische carriere af en start dit najaar een lang gekoesterde wens om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan.

image (copy)

Of de lat hoog ligt?
Wat ons betreft wel!

BEDANKT

Wij staan voor professionaliteit en kwaliteit. Dat mogen onze topsporters, coaches, vrijwilligers en leden van ons verwachten. Alleen dan kunnen we onszelf ontwikkelen. Naar een hoger niveau. Iedere dag een beetje beter om succesvoller te zijn.

Dat doen we graag met NCOI als partner in dit unieke samenwerkingsverband.

Dank voor jullie aandacht!

KNLTB
Albert-Jan Smid, Manager Commercie
Richard Klein, Project coördinator

KNWU
Bart ten Tije, Interim Directeur Commercie & Facilitair
Carlo Cesar, Partnermanager

Nevobo
Veva Ekkelenkamp, Sponsormanager

MK Sponsormatch
Martijn Kabbes, Sportmarketeer